Wat doe ik?

Ik schrijf uiteenlopende teksten voor bedrijven, die het zelf aan tijd of kennis
en kunde ontbreekt om hun boodschap duidelijk, kernachtig en foutloos te formuleren. Mijn specialisaties liggen op het gebied van Logistiek en Zorg.
Of het nu gaat om een treffende tekst voor uw (personeels)advertentie, een bedrijfsbrochure voor uw relaties, het afnemen en uitwerken van interviews, een periodieke nieuwsbrief voor uw medewerkers, pakkende teksten voor uw website, een uitnodiging voor uw klanten, een wervende huis-aan-huis flyer voor uw eenmansbedrijf, een persbericht, een onvergetelijke afscheidsspeech voor een gepensioneerde… Voor het juist verwoorden van uw boodschap heeft u aan Tekstbureau Huijskens een uitstekende partner!


Tekstbureau Huijskens kan ook uw bestaande teksten redigeren en u adviseren welke communicatiemiddelen u het beste in kunt zetten om uw boodschap het grootst mogelijke effect mee te geven. Dit kan variëren van een 'ouderwetse' brief per post tot een posting op facebook, van een vermelding op uw website tot een artikel in een plaatselijke krant, van een mondelinge presentatie tot een intern memo. Er zijn tegenwoordig zoveel communicatiemogelijkheden, dat het vaak moeilijk is een weloverwogen keuze te maken. Tekstbureau Huijskens helpt u hier graag bij.